Några saker som gjort mitt liv härligare

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Onsdagkväll. Ska strax slå igen datorn för dagen – har suttit hemma och jobbat i princip hela dagen så mer skärmtid behöver jag inte idag haha. Har varit en fullspäckad men väldigt rolig vecka hitintills. Måndag till idag onsdag har jag skapat julutställning i butiken, så allt fokus har legat på julpynt, dekorationer och sånt härligt – ändå är jag inte riktigt i julbubblan än, vilket är rätt skönt, det kommer ju liksom.

För ett par dagar sen svängde jag förbi en loppis och sprang på två vita handdrejade tekoppar.

Två riktigt stora, ni vet sådär stora som man vill ha nu i höst o vinter när man dricker mycket te med mjölk på kvällarna. Te har blivit min grej på kvällen när jag blir sugen på nått till en serie – då gör jag en kopp te. Nästan lika härligt som första koppen kaffe på morgonen, men bara nästan -inget slår ju det.

Fick inviga min loppisfyndade teburk när jag köpte chai-te från Nk i förra veckan.

En ny burk till kaffet har jag också! Koppar o mässing ihop är så franskt o härligt.

Min gröna glaskanna som jag köpte på loppis sist jag var i Sundsvall – den har fått hedersplats i köket och används flitigt. Älskar formen och den gröna färgen på glaset. Idag till lunch åkte den fram – vatten i vinglas (juice också för den delen) gör ju en vanlig vardag lite festligare, Visst?!

Min vy från datorn. Älskar att kunna jobba hemifrån! Känslan av att vara på jobbet fast ändå hemma är en så härlig känsla. Ibland när jag jobbat mycket hemma, kan en hel arbetsvecka bara gå av farten utan att det gör mig särskilt trött eller så. Tror inte hjärnan uppfattar att man jobbar riktigt, speciellt inte när frukost övergår till jobb fram till 18… Tacksam att jag har möjligheten – även om det också är väldigt härligt att också faktiskt gå till jobbet ibland också, kan bli för mycket hemma-i-pyjamas-känsla också, och det är inte bra det heller – en mix är det bästa!

Nu ska jag blåsa ut ljusen och krypa ner under täcket mer fönstret lite på glänt ni vet, så det blir krispig luft i rummet!

45

4 Kommentarer

 • Hej! Vill först säga, wow, din blogg, ditt hem och dina bilder är så otroligt fina! Din stil känns som att komma hem på något sätt, trots att jag inte känner någon som har sån inredningsstil som du har, haha. Men väldigt vackert.
  Hursomhelst, haha, jag läste att du använder en Fuji X Pro2, men vilken lins använder du?
  Tacksam för svar!
  Ha en trevlig kväll, vänliga hälsningar Julia.

  • Hej Julia! Så sent svar av mig, ledsen för det! Tack för dom fina orden, suger åt mig allt, stolt som en tupp! Just ordet känsla av hemma, är kanske det viktigaste i inredningen, att man känner sig tillfreds, lugn och kan få ro ”hemma”. Ja precis, jag har den fujimodellen och så har jag ett 35mm objektiv som motsvara nästan Nikon och Canons 50mm – med en bländare på 2,0. Hoppas det svaret ger dig nått så här en månad senare.

   Ha en fin jul! 🙂

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam