Om ditt o datt 🕊

Hej fredag! Tack för kommentarerna pĂ„ föregĂ„ende inlĂ€gg, det var hĂ€rligt att fĂ„ veta mer om hur er dag varit och blir sĂ„ glad att ni gillar att titta in hĂ€r. SĂ„klart fĂ„r man titta in utan att lĂ€mna avtryck, och jag blir sĂ„ glad att jag kan ge er som lĂ€ser nĂ„tt, det Ă€r ju det jag vill, att ni ska vara med mig i myset och allt det fina som finns att njuta av i livet, och kan jag pĂ„verka sĂ„ lite som att du som lĂ€ser unnar dig sjĂ€lv lite extra mys, sĂ„ Ă€r all tid jag lĂ€gger ner pĂ„ bloggen vĂ€rt det đŸ„°

Skulle önska att alla kunde lĂ€mna ett litet hjĂ€rta pĂ„ inlĂ€gget du sist lĂ€st, för bara den lilla grejen, gör att jag ser att du varit inne o det driver mig sĂ„klart att fortsĂ€tta ge bloggen mer tid đŸ™ŒđŸŒ

IgÄr sken solen som aldrig förr hÀr i Stockholm. Jag var dock inne större delen av dagen hehe.

Var sÄ fint ljus i lÀgenhet sÄ jag bakade lite gotta och fotade alltsammans, fotade till flera andra inlÀgg ocksÄ som kommer inom kort!

IgĂ„r skulle jag blogga om mina kulörer ju, men jag kunde inte hitta namnet pĂ„ den gula jag har i köket o badrummet, sĂ„ idag ska jag upp pĂ„ vinden o rota bland fĂ€rgburkar o se om jag kan hitta den 🙈

Sover numer tÀtt intill min favoritblomma. Kan nog inte ha för mÄnga av denna!

SÄg den vÀldigt mycket i serien Mr Selfridge och nu ocksÄ i Downton Abbey, sÄ kÀnns vÀldigt engelsk o det gillar ju jag förstÄs!

I en silverkruka frÄn Svenskt Tenn (loppis givetvis) har jag en till.

En annan favorit Ă€r ju den hĂ€r klövern – vĂ„rdar den ömt!

Avslutar detta nĂ„got spretiga fredagsinlĂ€gg med tvĂ„ bilder jag hittade pĂ„ Pinterest faktiskt. Det sĂ„ knĂ€ppt nĂ€r ens egna bilder dyker upp och sĂ„ tĂ€nker jag Ă„h kanske skulle ha sĂ„ dĂ€r… Men sĂ„ Ă€r det ju mitt hem haha.

Men faktum Àr att jag kan inspireras av hur jag haft det tidigare, Àr ju snabb o göra om mest hela tiden, men ibland Äterskapar jag som jag haft tidigare för att jag inser att det ju var bÀttre, Àn som jag har det nu.

NĂ€r jag sĂ„g den hĂ€r bilden blev jag sugen att slĂ€nga pĂ„ min blĂ„rutiga duk igen och sĂ„ drömmer jag sĂ„klart om pioner – tĂ€nk att den tiden och mycket annat Ă€r framför oss ✹

En annan hĂ€rlig tid Ă€r ju pĂ„sken! Alla fina pĂ„skliljor! LĂ€ngtar ocksĂ„ till morgnarna nĂ€r solljuset hittar in i köket sĂ„ att jag kan bjuda pĂ„ fler frukost in le making bilder… HĂ€rligt o se lite köksstök, visst?! 😉

Om jag hittar fÀrgburken kommer nog kulörinlÀgget ikvÀll.

Nu ska jag byta frĂ„n pyjamas och gĂ„ ut i solen och njuta av en ledig fredag – en promenad runt DjurgĂ„rden eller Skeppsholmen blir det. Ha en fin alla hjĂ€rtans dag o en go fredag nu! ✹

110

4 Comments

  • Vilka hĂ€rliga bilder pĂ„ vĂ„rljuset! LĂ€ngtar efter flytt senare i Ă„r, dĂ„ blir det till lĂ€genhet med mycket mer ljusinslĂ€pp Ă€n vad jag har nu. Ska gĂ„ loss pĂ„ skira vĂ€xter dĂ„, nu fĂ„r jag nöja mig med lite mer rejĂ€la vĂ€xter som klarar av norrlĂ€get jag har i min nuvarande lĂ€genhet.

    • Tack!! Va hĂ€rligt med en flytt o se framemot, den kĂ€nslan Ă€r sĂ„ hĂ€rlig!! Det gör du helt rĂ€tt i, skira vĂ€xter + ny bostad kommer bli en oslagbar kombo! 🙂 Fin kvĂ€ll pĂ„rej!

  • Tycker det Ă€r sĂ„ fint med blĂ„-vitrutiga duken, hemtrevligt! Och sista bilden Ă€r ju fantastisk!

LĂ€mna ett svar

Protected by WP Anti Spam