Om Sebastian

Sebastian Bergström heter jag och är 24 år. Född i Njurunda strax utanför Sundsvall men bor idag i Stockholm, i min första alldeles egna lägenhet som jag tillsammans med min pappa, renoverat till min drömlägenhet. Vi har lagt in nya golv, skapat ett kök från grunden och ändrat i planlösningen för att göra lägenheten så mysig som det bara går!

Bloggar om mitt liv och vad jag gör till vardags, om mitt hem som är i ständig rörelse – gillar att skapa nya energier i ett rummet, så saker står ställa på samma ställe för länge. Alltid nya stilleben, nått stort eller litet projekt på gång. Och så strösslar jag det med min lust till att äta goda och fina frukostar, ha vaserna proppade med fina blommor och ett hem som känns mysigt och levande.

Bloggar mycket om Gotland som jag är på var o varannan månad ibland och om mina föråldras hus i norr, där jag växt upp och fått fria händer att utöva min kreativitet. Det är tack vare mina föräldrars tolerans för vad jag fick testa i deras hem, som lagt grunden till vad jag gör idag. Det var min skola i hur man skapar ett levande och intressant hem.

Sen dyker det såklart upp bilder från min fina stad också och om annat, sånt som inspirerar.

Vad jag jobbar med, kanske du undrar?
Jo, jag är dekoratör och kreativ chef för ett inredningsföretag och så jobbar jag med att skapa inspirerande och autentiskt innehåll för olika företag. Gör även samarbeten med företag som jag genuint gillar via min Instagram och här i bloggen.

Där har du vad jag jobbar med i korta drag.

Om du undrar något är det bara kommentera eller skriva ett mail!

Mail: hej@sebastians.se
Instagram: @Mosebacke