Palettblad, Inredning & sånt

Phu! Sitter i skrivande stund på mattan i hallen med Spotify i bakgrunden på låg volym. Var så trött när jag kom innanför dörren för en lite stund sedan, men ville så gärna in här en sväng innan jag somnar.

Ikväll har jag varit på Skansen och sett Allsång. En sån sak som vi (Sanna o jag) alltid säger att vi ska göra när sommaren kommer, för det är så somrigt att stå där i kvällssolen och se Stockholm och sjunga med i den härliga stämningen som är på Skansen, men oftast blir det också bara nått vi säger. Men ikväll gjorde vi det så nu kan vi checka av det på sommarens att-göra-lista haha.

Har ju varit ute o rent på massa olika ställen som jag nämnde igår, och fotat en massa, men för att det inte bara ska bli bilder på rabatter, fina vyer och så, tänker jag att jag måste mixa upp det med lite inredning också.

Mina palettblad växer så det knackar!! När jag inte trodde att dom växte mer, inser jag nu att dom visst gör det… Trivs så sjukt bra här i mitt badrum. Det är sol från 14-tiden och tills den går ner, så antar att dom älskar sol… Sen vill om ha bra med vatten o stor kruka.

Hade en liten bloggpaus ju, så minns inte om jag sagt det – men ska sälja den här fåtöljen för att göra plats för en dagbädd. Tror det kommer bli hur bra som helst. Älskar den här fåtöljen men blir lite trist att ha fåtöljen i samma som soffan, iallafall har jag tröttnat på det. Vill att det runda bordet ska synas mer plus att jag tror det skulle vara magiskt att ligga raklång längs det här fönstret o titta ut.

Köket är proppat varje vecka med allt gott jag just nu frossar i. Så som att pressa apelsinjuice, persikor i filen, tomater på mitt sportknäcke med prästost, ägg att koka nära tillhands när hungern kommer och citroner till både vatten men också till madeleinekakor för stranden.

Igår satt jag hemma hela dagen och jobbade framför datorn. Så mysigt med lite mulet väder ute, tända ljus, nya blommor i vaserna så hela lägenheten känns i ordning och fräsch, måndag och en ny vecka + frukost på morgonen i kombination med jobb, är det bästa! Älskar att jag har den förmånen ibland att kunna börja dagen hemma i lugn o ro men ändå inte tumma på min viktigaste stund på dagen – frukosten!

Hurrni det får vara det för nu. Imorgon blir det ett maxat inlägg med finheter! Sov gott!

42

2 Comments

  • Ditt palettblad är helt fantastiskt! Behöver du staga upp det på något vis eller håller det upp och ihop sig självt när det har blivit så stort?

    • Dom håller sig upp själv åt ett hål. Vänder jag på dom så böjer dom sig ut något – tror dom tar stöd från fönstret mycket. Men brukar vända på dom en liten stund för att bladen ska vrida sig så man får se all färg mer!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam