Rundvandring i Trädgården

Många inlägg om mina föräldrars hus men har så mycket att visa sedan jag var där i förra veckan. Vi har en en stor trädgård där som jag och min bror gjorde för ett par år sedan. Mer om det i ett annat inlägg för det kräver ett eget inlägg. Här är en liten video på när jag rensar utanför växthuset.

_MG_6769

Älskar att rensa, ren terapi. Så här blev slutresultatet av rensningen. Här älskar jag att sitta och äta frukost. Det är precis vid kanten av dammen och med morgonsol, faktiskt ända så platsen på baksidan av huset med med morgonsol.

_MG_6746

Men vi börjar på framsidan av huset. Där har vi en altan som vi äter frukost på för det mesta. Den håller vi oss på baksidan av huset under övrig tid.

_MG_6752

Men runt hörnet finns ett soldäck om man blir sugen på att bättra på brännan lite. Här är det super super varmt! I hängmattan brukar jag ligga och lyssna på sommarprat.

_MG_6759

Entrén till trådgärden från strandhållet. Rakt in är terassen som jag som jag inredde om i det här inlägget. 

_MG_6767

Med åren har det blivit en riktig oas här. Det växer och växter mer för varje år och nu finns det flera platser i trädgården som inte har någon insyn alls.

_MG_6770

Dammen har hängt med i många år och fanns innan jag och min bror tog vid och började bygga trädgården. Älskar att höra ljuset från det rinnande vattnet.

När jag bodde hemma hade jag en hängmatta på min balkong och där kunde jag ligga på kvällarna med solsellsslingor ovanför mig, med en sommarhimmel även den ovanför mig och samtidigt höra dammen rinna. Underbart.

1

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam