Septemberlördag 🌧

KOMMENTERA GÄRNA đŸ„°

Lördag i september. Ligger pĂ„ dagbĂ€dden och har precis avslutat frukosten. Ute regnar det och ska göra sĂ„ hela helgen, inte mig emot alls. Älskar dom morgnarna nĂ€r det regnar och jag kan sitta inne med tĂ€nda ljus, Ă€ta frukost och lyssna bĂ„de till regn och Chet Baker, medan jag lĂ€ser.

Idag var en sĂ„n morgon. TĂ€nda ljus som ger ett varmt och ombonat sken i hela lĂ€genheten, och att dĂ„ gosa in sig i pyjamasen, dricka varmt kaffe och ha en bok att försvinna i… Älskar det!

Frukosten ser ut som mina sÄ mÄnga frukostar förut.

Just nu Àr det vindruvor och blÄbÀr som Àr Äterkommande i filen, sen varierar jag mellan mango, jordgubbar och persikor. Galet gott! BlÄbÀren Àr frysta sÄ dom hÄller filen kall under frukosten.

Det blev den hÀr boken jag började lÀsa. Har haft den lÀnge i hyllan. Tycker den Àr riktigt bra hittills. Har andra boken med, sÄ hoppar ni till den direkt efter tror jag allt.

Köpte nÄgra smÄ solrosor i mataffÀren hÀromdagen, men annars Àr det mest det som finns i trÀdgÄrden. Rosblad Àr sÄ gröna o fina.

En kaffe eller tekopp för den delen, som jag köpte i Malmö.

Det var min lördagmorgon. Hoppas du ocksÄ haft en mysig morgon!

Lovade ju att en massa saker skulle upp pĂ„ min Mosebacke Loppis, och det kommer hur mycket som helst – Ă€r nog dĂ€rför det inte kommit upp, för jag vet inte vart jag ska börja. Men det kommer att dyka upp hĂ€r i dagarna, kanske redan idag, vi fĂ„r se. Du fĂ„r hĂ„lla utkik för det Ă€r mycket fint!

Nu ska jag se vad jag ska hitta pĂ„, kanske fortsĂ€tta lĂ€sa, eller kanske lĂ€gga upp pĂ„ loppissidan dĂ„rĂ„… eller sĂ„ ska jag ge mig ut i regnet o hitta pĂ„ nĂ„tt. Ha en fin lördag iallafall! 🌧

52

2 Kommentarer

  • Kunsten Ă„ hĂžre hjerteslag er bra og den neste er ogsĂ„ verd Ă„ lese!
    Jeg har ogsÄ bÞker som har stÄtt lenge i bokhylla og fÞler at noen ganger velger bÞkene meg. At de passer sÄ godt Ä lese akkurat nÄ! Linda Olsson sin «I skymningen sjunger kontrasten» sto i hylla og ventet noen Är fÞr jeg leste den for et par uker siden. Helt perfekt.
    Takk for at du deler ditt hjem og liv i bloggen!

    • Ja men vissa böcker tar lĂ€ngre tid Ă€n andra, mĂ„ste liksom mogna dĂ€r i bokhyllan, innan man Ă€r beredd att ta sig an den och nĂ€r man gör det, kan man inte förstĂ„ varför man vĂ€ntat sĂ„ lĂ€nge… Tack för tipset! Ska kolla upp.
      SĂ„ lite sĂ„! Tack för att du tittar in hĂ€r đŸ™ŒđŸŒ

LĂ€mna ett svar

Protected by WP Anti Spam