Sista bilderna från Göteborg

IMG_6323-2

 

Bortsett Artilleriet och några andra fina butiksbesök hann vi också med Vallgatan 12.

 

IMG_6332-2

 

Där blev det en kylig lemonläsk, supergod och perfekt att släcka törsten med i ett varmt Göteborg.

 

IMG_6341-2

 

Plockade på mig ett fint visitkort och gick omkring och tittade lite samtidigt jag fortsatta att sippa på den härliga läsken…

 

IMG_6343

 

Blev inspirerad av Vårutställningen. Blev inspirerad att fota mer och framkalla mer. Har så mycket bilder som ligger på hög efter resor och allt jag hittat på, men som bara ligga och inte är till nån glädje. Så nu måste jag ta mig i kragen och framkalla. Denna tyckte jag var finfin. Fint också med loggan och den stora passpartoun.

 

IMG_6346

 

Fina saker att titta på överallt var det. Kläder, varvat med inredning, konst och accessoarer. Ett supertips!

 

IMG_6352

 

Efter Vallgatan 12 gick vi vidare i ett soligt Göteborg. Syren och spårvägnar överallt, kunde inte bli en bättre dag att vara på besök.

 

IMG_6355

 

Nästa stopp blev Rum 21 som låg intill den här fina innergården.

 

IMG_6356

 

Här kommer ett riktigt pangtips om du är i Göteborg. Ett måste att besöka alltså!

 

IMG_6360

 

Liten butik men med en massa fint.

 

IMG_6368

 

Fotade super lite bilder här inne för jag blev så tagen av hur fint allt var. Hade inte förväntat mig detta av Rum21 som jag tycker har en rätt så trött webbshop. Men butiken var inspirerade och det kändes som att komma hem till någons lägenhet.

 

IMG_6370

 

Jag fick en massa härlig inspiration från resan som jag tar med mig när jag gör om och förbättrar butiken. Också galet inspirerad privat. Det var resan hit som fick mig att göra om hemma… Sånt älskar man ju, när inspiration och energin bara kommer, finns inget stopp liksom.

1

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam