Skansen!

Morsning! Redan tisdag… Den här veckan kommer susa fram det känner jag bara. Men nu till nått helt annat. Nämligen Skansen och söndagens lille utflykt. Vi har skaffat oss årskort på Skansen så är där då och då. Men hade helt missat det gamla kvarteret som fanns där. Så tappade nästan hakan när jag står hur fint allt var.

Där fanns ju en bagare, en glasblåsare och en keramiker. Höll på att gå fullständigt bananas. Men hejade mig. Så det blev fyra röda julkulor. Ska visa bild när jag hunnit ta en. Väldigt fina kan jag lova! Ska hinna dit och köpa en glastomte också.

Titta va fint! Får bli ett besök väldigt snart! Nu ska här sovas för imorgon väntar fotografering från 9 och sen jobb till 18. Hej!

0

4 Comments

  • A vad ljuvligt! Var länge sedan jagvar där! Hälsningar från Schweiz //Sofia
    (besök min blogg för stil och inredning)

  • Älskar dina foton, hur redigerar du dina Instagram foton? ?

    • Tack! 🙂 Till instagrammen redigerar jag i VSCO cam med basfiltren. Ändra lite ljus, lägger på kontrast och ibland fade. Sen i Instagrams app lägger jag till lite mer kontrast och skärpa. Sen publicerar jag. Svårt att säga exakt filter. Ibland använder jag samma, ibland måste jag testa mig fram till ett filter som passar just den bilden 😉

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam