Sommarförkylning

Hej!! Har fullkomligt släpat mig upp ur sängen efter några timmars sova och vila. Blev förkyld i fredagskväll och nu är vi inne i den tyngsta fasen då huvudet är tungt, snuvan konstant och känner mig hängig o slut i kroppen. Men ändå nöjd att förkylningen går framåt, i helgen hade jag ont i halsen, den värsta delen tycker jag, så glad att den perioden är över och hoppas du bara att förkylningen också släpper här under veckan.

Så därav min tystnad. Nu har jag fått lite energi av att sova så tänkte titta in här.

Idag var Mikael Lundblad och Josephine Blix hemma hos mig för att fota Midnatt In bed with. Så kul att ha dom här och så roligt att för andra gången på kort tid, få se mitt hem i någon annans kamera. Vi fotade hur en morgon ser ut oss mig och det kommer massa fina bilder inom kort. Hojtar till!

Efter att jag skrivit det här ska jag tappa upp ett bad, funderar på att tappa upp ett ljummet bad, vet inte hur bra det är med varma bad vid förkylningen? Och så ska jag tända några ljus o läsa i boken en stund.

Har jag visat att jag hänger olika torkade buketter här på vattenledningarna? Superbra o nyttja dom till nått fint tänkte jag. Här ska det bara bli fler o fler buketter, stora som små. Tänker att en liten bukett lavendel och smörblommor kan bli fint.

Ett loppisfynd för en tia – så glad över den varje dag jag torkar händerna. En gammal handduk, kanske från 80/90-talet va vet jag. Men från en annan tid och ändå så himla i tiden ni 2019. Älskar den gulafärgen o räder är jag svag för…

Mitt ankpar som jag inte hade mage att skilja på när båda fanns för 25 kronor styck. Blev fina här uppe på badrumsspegeln med lite blandade magasin och en samling blåa loppisfyndade keramikvaser.

Det var en liten titt in i mitt badrum. Nu ska jag som sagt ta det där badet, känns behövligt, skönt att få glömma förkylningen en stund o försvinna in i en bok.

Hoppas att du är frisk och att du haft en fin helg! Hoppas innerligt att förkylningen försvinner inom några dagar, så tråkigt o vara sjuk på sommaren! Vill bara äta glass, läsa på en parkbänk på Djurgården, känna smaker och ta ett första dopp i Årstaviken. Snart.

Ha en fin kväll!!!

32

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam