Sunday at Djurgården

I helgen var min bror på besök här i stan. På lördagen blev det middag ute och bio efter att jag jobbat i butiken. På söndagen var det supersoligt ute så tog bussen ut till djurgården.

 

Djurgården är ju den plats jag åker till så fort jag är ledig. En promenad där i lugn och ro, gärna i sol, det ger mig så sjukt mycket energi.

 

 

 

Den här söndagen var faktiskt första gången på över två månader som jag tog med mig kameran ut. Den var dammig och urladdat, men efter frukosten var den laddad och redo.

 

 

 

 

Den här lilla krabaten tyckte att det var så fint på djurgården. ”Härligt” för att ta han på orden. Så kul att även lilleman kan slita sig från lekar och uppskatta sol på djurgården haha…

 

 

 

Den här dagen var det så lågt vatten att man faktiskt kunde gå nära och gasta lite grus. Så… Lite lek fick han då allt.

 

 

 

Jag blev galet kaffesugen så ställde mig i kök till kiosken som finns här. Där väntade jag tålmodigt i över tjugo minuter för en go kopp. Var ju inte bara jag som ville ha kaffe i solen den här söndagen om jag säger så…

 

 

Blev så galet sugen på att snöra på mig skridskor och gå ut på isen (!!) Oklart dock om jag fortfarande kan åka skridskor, hundra år sen sist.

 

 

 

Vårt mål med promenaden var att hitta en bra spot att sätta oss ner och äta våra medhavda baugetter. (Bästa jag vet att ta med sig ut!!).

 

 

 

Utsikten var inte helt fel…

 

 

 

 

 

Efter baugetter i sol gick vi till den gula busshållplatsen och väntade på att bussen skulle komma.

 

 

 

Sen hoppade vi på bussen efter en ridshow av Djurgårdens ryttarklubb. Man måste ju sitta på en hästrygg oftare…

 

Den här söndagen var en klockren söndag om du frågar mig. Som mitt citat längst upp på sidan, så var det här just en söndag som gjorde hela veckan.

 

1

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam