Taklister i vardagsrummet!

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Äntligen har vi påbörjat projektet att lista vardagsrummet. Att det ska ta sån tid!? Lister som är så viktigt för att få ett avslut och fin kontrast till golv och tak… Hur som helst så är vi nu äntligen igång. Vi börjar i vardagsrummet.

När vi listade behövde vi flytta runt på allting i vardagsrummet för o komma åt med stegen – så jag fick energi och började flytta runt och göra om samtidigt som pappa fixade med listerna.
Gillar när jag ser hur en sak som stått på ett ställe, blir ännu finare om den ställs på ett nytt ställe. Och genast är det ny energi i rummet!

Titta vad fint det blev! Har valt en stor stuckaturlist från Bauhaus. Är högt i tak så det här rummet klarar av en så pass stor list.

Golvlisten kommer bli en högre list än vanligt. Så pepp på den! Vet att taklisten och golvlisten tillsammans kommer göra det här rummet så mycket bättre. Ge tavelväggen en fin inramning och rummet en lite mer lyxig känsla.

Efter att vi fått upp lister i halva vardagsrummet var pappa tvungen att packa ihop för att köra hem till Sundsvall igen.

Jag var så full av energi i måndags då detta var – så jag kokade på en kanna kaffe och fortsatte göra om här hemma. Solen tittade in också… Kaffe och strålande sol, kan säga att jag fick mycket gjort! Och det blev såå mycket bättre än innan.

Nu är jag så taggad att få upp all list i taket, fortsätta med köksrenoveringen och sen påbörja golvlisterna!

8

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam