Terrassen Före & Efter

Midsommarveckan i Sundsvall var full av kreativitet och jag gjorde nästan om i hela huset. Började dag två med att göra om terassen och passade även på att filma det hela. Tänkte det kunde vara kul att se. Så varsågod.

_MG_6261

Älskar vår terrass på baksidan av huset. Och i juni har mina föräldrar kämpat på och målat det mesta i vitt så det börjar arta sig himla bra.

_MG_6402

Jag passade därför på att hjälpa lite på traven med att styla den lite lätt.

_MG_6313

Man gillar ju att trycka på lite i inredningen även på en terrass.

_MG_6273

Så det gjorde jag. In med en palm, massa hundkex, en ljuslykta, plåtskåpet behövdes göras rent ordentligt innan jag kunde börja ställa saker ovanpå.

_MG_6281

En palm ute är ju magiskt eller hur?

_MG_6286

Gillar de vita väggarna, det mattsvarta och det starka gröna från palmen.

_MG_6299-kopia

Hängde upp solcellsslingor över matbordet och ställde en gammal träram, en träåra, drivved och en hink med vass, för att göra det ännu mer ombonat.

_MG_6297

Hundkex, storfavoriten!

_MG_6307

Slingorna är från Ikea och ger himla mysigt sken på nätterna.

För faktum är att man knappt hinner njuta av dem på kvällarna eftersom det är så pass ljust under den här tiden av året, i Sundsvall… Men om man håller sig vaken till tolvslaget så får man njuta av dem.

_MG_6340

I plåthyllan hyllis från Ikea samlade jag diverse grejer för att skapa ombonads-känsla. Två loppisfyndade böcker, en cykelkorg med lite grönt i, pelargoner och en trälåda med glasflaskor i.

_MG_6259

Väldigt nöjd och de följande dagarna av min vistelse i Sundsvall spenderade mycket tid just här. Så väl investerad tid, för det va väldigt mysigt.

0

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam