Tillbaka hemma igen!

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Nu har jag landat hemma på dagbädden igen efter några dagar på ön. Dagar som var välbehövliga, avkopplande och mysiga. Ska visa dom sista bilderna + att det kanske till och med kommer lite rörligt material, från mina dagar på ön… Lite sugen att börja göra mer videos som ett komplement till bloggen, tror det kan bli en bra kombo med både stillbild och rörligt, mer som att ni är med mig i stunden där o då. Vi får se.

Imorgon är det veckan innan jul och jag ska njuta nått helt otroligt den här sista veckan. Åker hem till norr nästa söndag, den 22:a för att vara exakt. Ska bli så mysigt! Men det innebär också att julen hemma i lägenheten är slut, så nu i veckan ska jag njuta extra mycket av allt jag ordnat med, se till att allt landar på bild, så ni får se minsta lilla vrå!

Myser ju så mycket nu när det är pyntat överallt. Känns som mycket föll på plats iår. Förra året var det mycket som inte var 100%, men det här året har lägenheten verkligen blivit bättre o bättre på många sätt. Så som fönstret, serveringsskåpet i vardagsrummet, hyllorna vid matbordet, kökssoffan, dagbädd och hyllan bakom soffan.

Det blev ju så mysigt här bakom soffan ju. Här kunde jag ju inte ha tända ljus och massa röda juläpplen, förra julen till exempel.

Så saker blir bättre med tiden helt enkelt, o skönt är ju det!

Nu ska jag lägga huvudet på några av dessa kuddar. Imorgon börjar sista veckan av julmys här hemma, och som jag ska njuta av det. Tända alla ljusen, på med jullistan, göra frukost i köket som jag sen äter i sängen eller på kökssoffan med boken jag strax läst ut – så peppad på att sätta tänderna i en ny bok på tåget upp till norrland. Mmm… Kommer bli en mysig vecka!

40

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam