Tillbaka i stan!

Är tillbaka i stan igen. Möjligt att jag missat o berättat, men varit hemma hos mina föräldrar över helgen. Alltid lika härligt att hälsa på. Då jag bor i lägenhet blir deras hus som mitt lilla lantställe. Där jag har min trädgårds som jag skapat ett par år sen, som jag kan rensa i, gräsmattor o gå barfota i, kvadratmetrar att gå runt i. Älskar det! Men älskar lika mycket att komma tillbaka hit igen.

Kom med tåget vid 14 tiden. Åkte hem o tog på mig regnjacka, sen gick jag ner till Skeppsholmen och Kastellholmen för att promenera lugnt i regnet och bara njuta. Ibland suger det med regn och ibland tycker jag att det är det mysigaste som finns. Som idag.

Sen har jag bara slappat i lägenheten. Nu ska jag sova. Imorgon väntar jobb igen. Hej på en stund!

1

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam