Veckans skörd

Sista november o vad passar inte bättre då än att titta på vad jag sparat ner på instagram under novembermånad! Har inte sparat ner så jättemycket men några godingar har det blivit! Så jag tycker vi tittar.

Fastnade för kuddarna på den här bilden från John Derian… Letar efter nått fint mönstrat som kan göra mina kuddar sällskap. Svenskt tenn har ju en massa fina, men är inte helt säker om jag vill gå den vägen. Kul med något annat, måste ju finnas andra som gör mönstrade kuddar…

Eline till exempel – hon gör kuddar av återvunnet tyg. Hittade precis en kudde som jag nu håller på se om hon kan skicka till mig i Sverige. Hon gör dessa julstrumpor i så fint tyg! Skulle gärna ha en julstrumpa nånstans här hemma – ska hitta platsen bara, sen slår jag till!

Här är kudden som jag vill lägga vantarna på! Visst är den fin! Samma tyg som strumpan ser det ut som…

Lucia på Skansen, mer traditionellt juligt än det här blir det ju inte! Visit Stockholm står för bilden.

Signe har besökt drömmiga Lilla Bakery i Köpenhamn. Älskar hela deras koncept och lokalen är ju fantastiskt!

Snö på Manhattan <3 Lyssnar på Frank Sinatra nu i bakgrunden när jag skriver, har ett änglaspel som spelar och imorgon är det första december. Julen, december, vintern – den är så mysig o fin! Tinyatlas står för bilden.

Tror att det har med vintern och mörkret – har sparat ner en massa bilder på byggnader, shops, trevliga portar och fina gator. Den här bokbutiken såg ju galet härlig ut – här vill man in o köpa sig en bok, o sen gå hem till värmen och bli helt slukad av en bra historia!

Dom här pappersstjärnorna som Soraya gjort, hur fina!?! Galet fina om du frågar mig!

Det här såg ju trevligt ut, så det fick minsann sparas det också. Fruvintage står för bilden. Måste duka upp mer frukost med familjen nu i jul!

Ser ut som inlagda paradisäpplen men jag kan ha fel. Väldigt fint hur som helst. Tror det får bli det i en av mina glasburkar i köket… Har ju inte fått till någon inläggning ännu, kanske händer det nu i helgen, återkommer.

Såg den här bilden precis, också den från John Derian. Vill ha allt som Asterier de Villatte gör – den där amaryllistavlan hade också suttit fint på väggen!

Ja det var vad jag sparat ner i november. Nu i december kommer det säkert bli mycket mer i sparade fliken – vill att hela instagram ska koka över av tända-ljus-bilder, brasor som brinner, raggsockar, pyntade julgranar, snö (!!), kafferök, änglaspel – ja bara mys helt enkelt!

21

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam