Veckans skörd

Söndag. Sitter hemma i mitt gamla hus, alltså där jag växt upp. Hemma över Valborg och bara carpar, gör inget särskilt.
Blir alltid att jag är i huset eller ute i trädgården, tar en promenad vid vattnet på sin höjd. Så skönt. Inget runt flängande…
Nu kör vi veckans skörd. Spridda skurar, inget tydligt tema – men mycket fint!

Börjar med det jag såg allra sist. Hittade till @govisitdenmark och bland annat den här bilden(!!). Helt sjukt vad fint det här på Skagen.

Slås alltid när jag ser ett grannlands natur, att värden är fantastiskt. Bara så nära som Danmark har vi den här naturen som inte Sverige har, och åker vi till Norge finns fjordarna som vi i Sverige inte har. Och i Sverige har vi galet fin skärgård för exempel… Tänk då va mycket fint som finns längre från Sverige om vi bara på så här kort avstånd har olika natur…

Den här lampan tycker jag om. Hittade en liknande på loppis för någon vecka sedan, blev inte att jag slog till. Ångrar det nu.
Bilden är ifrån dom alltid så duktiga Laura och Nora.

Fint med vårsol in genom fönstret o ner på trägolvet. Får aldrig nog av sånna bilder. Bilden är från The Apartment by The Line i New York.
Var i New York 2013. Så mycket att se… Nästa gång vill jag ha mer tid att besöka sånt här, secondhandaffärer och picknick:a på olika ställen. Bilden står Amanda för.

Gillade den här maffiga buketten. Dras ofta till sånna stora buketter, dom tilltalar mig.

Royal Copenhagens nya mönsterserie Blomst föll jag för. Tycker inte att nyproducerade mönster brukar bli så fina, föredrar dom äldre som finns på auktioner eller loppisar – men den här serien med vissa favoritmotiv, ser ju helt magisk ut. Gillar faktiskt alla mönster så kan inte välja en favorit. In o titta!

Ny vas i Tambur samlingen. Tycker om den här brun/röda nyansen. Så den här vasen ska jag lägga vantarna på. Fler nyheter här.

1

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam